Vastgoed- en Bouwrecht

Wat is vastgoedrecht?

Vastgoedrecht is het rechtsgebied dat zich richt op de juridische aspecten met betrekking tot onroerend goed, zoals grond, gebouwen en andere vormen van vastgoed. Het omvat een breed scala aan juridische kwesties die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, ontwikkeling, financiering, verhuur en het gebruik van onroerend goed.

 

Werkzaamheden

Onze advocaten vastgoedrecht en bouwrecht kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Juridisch advies: Een vastgoedadvocaat kan u adviseren over juridische vraagstukken met betrekking tot onroerend goed, zoals eigendomsrechten, contracten, wet- en regelgeving, en aansprakelijkheid. Ze kunnen u helpen bij het begrijpen van uw rechten en verplichtingen in diverse vastgoedtransacties en geschillen.
  • Contracten: Vastgoedtransacties vereisen vaak gedetailleerde contracten, zoals koopovereenkomsten, huurovereenkomsten, financieringsovereenkomsten en aannemingsovereenkomsten Een vastgoedadvocaat kan frxr contracten opstellen, beoordelen en onderhandelen om ervoor te zorgen dat uw belangen adequaat worden beschermd.
  • Geschillen en geschillenbeslechting: Als u betrokken raakt bij geschillen met betrekking tot onroerend goed, kan een vastgoedrecht advocaat u vertegenwoordigen in rechtszaken of alternatieve geschillenbeslechtingsprocedures, zoals bemiddeling of arbitrage. Ze kunnen u helpen bij het oplossen van geschillen over eigendomsgrenzen, contractbreuk, onrechtmatige bezetting, huurgeschillen en andere zaken.

 

Zoekt u een advocaat vastgoedrecht en bouwrecht?

Vastgoedrecht kan variëren afhankelijk van het rechtsgebied en de lokale regelgeving, dus het is belangrijk om juridisch advies in te winnen bij een deskundige vastgoed advocaat wanneer u te maken heeft met vastgoed gerelateerde kwesties. Deze specialisten hebben wij zonder meer in huis. Zo heeft René Zwamborn de Grotius opleiding Onroerend Goed cum laude afgerond.

Neem direct contact met ons advocatenkantoor te Goes in Zeeland op via 0113-211640 voor een gratis kennismakingsgesprek.

Advocaten

mr. R. Zwamborn

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht…