mr. M.E. Kok

Advocaat

Mr. Moniek Kok is een gedreven en betrokken familierechtadvocaat. Zij heeft in 2013 haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Tijdens haar studie was zij onder meer werkzaam als buitengriffier bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Moniek is sinds 2013 werkzaam als advocaat en zij heeft zich gespecialiseerd in het familierecht. Zij is lid van de specialisatievereniging voor familierechtadvocaten, de Vfas (www.verenigingfas.nl).

Contact

Telefoon: 0113 – 211640
Mail: kok@huismanadvocaten.nl

Personen- en familierecht

U kunt bij Moniek terecht voor uiteenlopende kwesties binnen het personen- en familierecht. Zij heeft een brede ervaring in zaken met betrekking tot kinderen. Voor het regelen van een echtscheiding of de gevolgen van de beëindiging van uw relatie, bent u bij Moniek aan het juiste adres. Zij kan u tevens bijstaan in overige familiezaken, zoals het maken van herberekeningen voor alimentatie, naamrecht, afstamming en gezagskwesties. Moniek treedt tevens op als mediator. In alle gevallen probeert zij zo spoedig mogelijk tot een oplossing voor het geschil te komen.

Moniek is een erkend specialiste in het personen- en familierecht en zij is lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars (VFAS, zie ook: (https://www.verenigingfas.nl).

Moniek heeft in het rechtsgebiedenregister (https://zoekeenadvocaat.advocatenorde.nl/) van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht
Deze registratie verplicht Moniek elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Opleiding:  Nederlands Recht (Radboud Universiteit Nijmegen)

Beëdigd: 2013
Lidmaatschappen
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Junior Kamer Walcheren
  • Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators
Specialisaties: Familierecht

Rechtstreeks e-mail adres:

mr. Moniek Kok, advocaat bij Huisman Advocaten

mr. Moniek Kok, advocaat bij Huisman Advocaten

Direct contact