mr. W.E. de Wit-de Witte

Advocaat

Mr. Wilma de Wit-de Witte is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Zij is advocaat sinds 1987 en zij heeft zich de laatste jaren met name toegelegd op het echtscheidingsrecht (omgang, alimentatie, verdeling van een huwelijksgoederengemeenschap, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden) maar ook in alle overige familierechtelijke zaken kan zij u bijstaan (o.a. erfrecht, naamrecht, afstamming, gezag). Zij heeft veel ervaring met de afwikkeling van scheidingen waarbij de verdeling of verrekening van een onderneming aan de orde is.

Contact

Telefoon: 0113 – 211640
Mail: wit@huismanadvocaten.nl

Personen- en familierecht

Vanwege haar jarenlange ervaring heeft zij heel veel ontwikkelingen en nieuwe wetgeving op het gebied van het personen- en familierecht meegemaakt. Zij werkt nauw samen met haar cliënten en is een toegewijd advocaat/mediator.

Mr. de Wit-de Witte is een erkend specialiste in het personen- en familierecht en zij is lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars (VFAS, zie ook: (https://www.verenigingfas.nl).

Wilma heeft in het rechtsgebiedenregister (https://zoekeenadvocaat.advocatenorde.nl/) van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht
Deze registratie verplicht Wilma elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Opleiding

  • Nederlands recht (Erasmus Universiteit te Rotterdam)
  • Juridische Specialisatieopleiding Familierecht
Beëdigd: 1987
Lidmaatschappen
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • VFAS scheidingsbemiddelaar
Hieronder treft u nog een aantal links naar uitspraken van zaken waarin Wilma heeft opgetreden

mr. Wilma de Wit, advocaat bij Huisman Advocaten

mr. Wilma de Wit, advocaat bij Huisman Advocaten

Direct contact