Home

Personen- en familierecht

Helaas komt het voor dat een huwelijk niet brengt wat men ervan verwacht. Indien gehuwden wensen te scheiden dient men naar de rechter stappen en is een advocaat nodig. Er zijn meer rechtshulpverleners maar de advocatuur is van oudsher de groep die familierecht beheerst en dagelijks daar al vele tientallen jaren mee gemoeid is.

Huisman Advocaten biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van echtscheiding en geregistreerde partnerschappen. Wij zijn ook deskundig op het gebied
van boedelscheidingen, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, het berekenen van kinder- en partneralimentatie of het treffen van een goede zorgregeling. Verder helpen wij u bij problemen omtrent het ouderlijk gezag, bij vaderschapsacties, etc...

Ons kantoor te Goes in Zeeland kent meerdere specialisten op het gebied van personen- en familierecht. Onze advocaten staan vaak in de rechtszaal, bijv. in Middelburg en Breda, maar ook in hoger beroep bij het hof te 's-Hertogenbosch. Onze advocaten volgen bovendien diverse (specialisatie)opleidingen, zodat zij nieuwe wetgeving direct kunnen toepassen.

Mr. Wilma de Wit is voorts aangesloten bij de Verenging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS, https://www.verenigingfas.nl/ ). Bel haar via 0113 - 211 640.  Mr. Moniek Kok is eveneens aangesloten bij de Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (aspirant-lid).

Home

« terug naar overzicht