Home

Kosten

Uitgangspunt

De advocaten van Huisman Advocaten te Goes hanteren concurrerende tarieven. Doorgaans wordt er gewerkt met een vast uurtarief. Gelet op de aard en en het belang van de zaak, kan het uurtarief worden bepaald. Wij proberen zo goed mogelijk voor u in te schatten wat de kosten zullen zijn. In sommige gevallen is het mogelijk een vast bedrag af te spreken.

Gratis intake

Bij mr. Kees van Overloop, mr. René Zwamborn en mr. Moniek Kok zijn de eerste 30 minuten van een kennismakingsgesprek gratis. Zo kunt u aan onze advocaten uw rechtsprobleem voorleggen om te bezien of ons kantoor u van dienst kan zijn, zonder dat er gelijk kosten gemaakt worden. Wilt u hier gebruik van maken? Bel dan met 0113-211640

Subsidie via de overheid

Onze advocaten bekijken ook altijd of het mogelijk is of de cliënt aanspraak kan maken op subsidie. Het gaat hierbij om zogenaamde gefinancierde rechtsbijstand. U betaalt dan alleen een eigen bijdrage (van minimaal € 53,--) als het gaat om de advocaatkosten. Via de webiste van de Raad voor Rechtbijstand kunt u er achter komen of u recht hebt op deze subsidie: http://www.rechtsbijstand.nl/.

Rechtsbijstandsverzekering en vrije advocaatkeuze

Indien u een beroep kunt doen op een rechtsbijstandsverzekering en er sprake is van een (gerechtelijke) procedure, dan hebt u het recht een advocaat te kiezen. Meestal wijzen verzekeraars u door naar een advocaat waarmee door de verzekeraar wordt samengewerkt, maar het staat u vrij ook voor ons te kiezen. Ook dan kunt een beroep doen op de verzekering. Het Europese Hof van Justitie heeft dit op 7 april 2016 (nog eens) beslist.